Over ballonnen met binnenpretjes

Soms hebben we wel eens een binnenpretje omdat wij dingen weten die onze klanten nog niet weten.Vandaag zijn Bärbel en Rolf getrouwd.
Ze kwamen een tijdje geleden bij mij in het Atelier omdat ze iets bijzonders van ballonnen wilden laten maken met hun trouwringen erin verwerkt.
we spraken af dat ik gisteren een cadeauballon voor hen zou maken.
Voor hetzelfde huwelijk hadden de vriendinnen van Bärbel al een ballonnenboog en een cadeauballon besteld maar we wisten toen nog niet dat dit haar vriendinnen waren.
We vragen namelijk niet altijd naar de namen van het bruidspaar en er trouwen wel vaker mensen op dezelfde dag dus voor ons waren het twee aparte bestellingen.
Ik was net bezig met de cadeauballon voor de vriendinnen toen Bärbel met haar moeder binnenkwam. Toen ze de blik van schrik en herkenning bij haar vriendin zag viel bij haar meteen het kwartje.
Bärbel en haar moeder gingen even buiten wachten want die hadden ondertussen wel door dat de vriendin ook iets voor Bärbel haar huwelijk kwam halen en het is natuurlijk niet leuk om je cadeau van te voren te zien.
Ondertussen heb ik de cadeauballon voor haar vriendin gemaakt.
Nadat zij vertrokken was met de cadeauballon kwam de moeder van Bärbel voorzichtig kijken of de kust veilig was en op haar teken mocht Bärbel ook binnen komen.
Ik heb de trouwringen van Bärbel en Rolf  in een cadeauballon verpakt. Het thema van hun huwelijk was liefde  en dat was ook de opdracht voor mij, een liefdevolle cadeauballon.
Het resultaat staat hierboven op de foto.
De trouwringen hangen er vast in zodat ze niet op de grond rollen als de bruidskinderen de onderste ballon lek prikken.
We hebben na afloop nog even gezellig staan kletsen en ik heb hen alvast een hele fijne trouwdag toegewenst waarna ze met de cadeauballon weer vertrokken.
Wat Bärbel niet wist, was dat ik om acht uur die avond bij hun op de stoep zou staan.
Ik neem altijd een aardigheidje mee als ik een boog kom plaatsen en had ’s middags een kleine ballondecoratie gemaakt met een hart ballonnetje voorzien van een knipoog
Zo stond ik dus gisteravond met mijn hart ballonnetje voor de deur van het ouderlijk huis van Bärbel.
Ik belde aan, haar moeder deed open en zag meteen mijn hart ballonnetje.
Ze dacht dat ik die ’s middags vergeten was en wilde hem aannemen en de deur al sluiten.. Ze keek me nog eens aan en ineens had ze door dat er misschien nog wel meer achter zat. Ze liep snel naar binnen en riep Bärbel.
Die lag helemaal dubbel van verbazing toen ze mij met het ballonnetje zag en lachte van oor tot oor en dat terwijl ze nog niet eens wist wat er nog meer kwam  ( de ballonnenboog van haar vriendinnen)
Geweldig leuk om op deze manier mensen blij te maken.
Bärbel en Rolf van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.
Ik hoop dat jullie een geweldige dag hebben sámen met iedereen die jullie lief is.
Dit was in ieder geval een leuke belevenis om mee te starten, een anekdote die vast en zeker nog vaak verteld zal worden.
Bedankt voor het onbedoelde plezier wat jullie mij met z’n allen hebben gegeven.
Ik heb er ontzettend van genoten

Brenda