Workshop Foam pruiken en hoeden

Foamworkshop.nl en CreaRose in Lievelde slaan de handen ineen voor het carnavalsseizoen! Het is weer tijd om workshops foam te plannen, de eerst volgende workshop is 26 januari aanstaande. Dus geef u snel op.

Foam is het perfecte product om de mooiste creaties mee te maken zoals pruiken en hoeden voor carnaval! In onze workshop leert u in één dagdeel de techniek van het werken met foam en maakt uzelf binnen een paar uur een prachtige creatie die u nog eens extra mooi kunt maken met accessoires van CreaRose.

Workshop foam pruiken en hoeden maken

Prijzen en andere informatie

 • Data: 26 januari
 • Tijd:  18:00 tot 22:00
 • Kosten: €55 incl koffie, thee en wat lekkers
 • Leeftijd: vanaf 16

Accessoires voor decoreren kunt u tijdens de workshop bij CreaRose kopen.
Het is niet toegestaan om eigen materialen mee te nemen naar de workshop.
Aanmelden kan via deze link de webshop Workshop foam pruiken en hoeden

Als u zich inschrijft voor deze workshop gaat u akkoord met de onze Algemene Voorwaarden voor cursussen en workshops

Workshop hoeden en pruiken
Workshop Foam Pruiken en Hoeden
 • Wie geeft de workshop.
  De workshop wordt gegeven door gastdocent Michiel Wopereis van Foamworkshop.nl
 • Wat is foam.
  Foam wordt verkregen uit aardolie en is een schuimachtig product. Het is zeer licht van gewicht en is daarom ideaal om te dragen. Foam kan makkelijk gebogen worden, en laat zich – door verhitting – makkelijk vastlijmen. Foam is verkrijgbaar in diverse kleuren en dus het ideale product om lekker creatief mee aan de gang te gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Wat houdt de workshop in.
  Tijdens een workshop maakt u kennis met het Foam. U leert hoe u Foam kunt gebruiken om een creatie van te maken. U leert het Foam te buigen, bevestigen en te vormen met behulp van verschillende technieken. Zodra u deze onder de knie heeft kunt u beginnen met het maken van uw creatie.
 • Kleuren.
  U dient een week voorafgaand aan de workshop kenbaar te maken welke kleuren u wilt gebruiken. U heeft de keuze uit 15 standaard kleuren (donkerblauw, lichtblauw, roze, wit, rood, lichtgroen, donkergroen, zwart, paars, bruin, geel, grijs en duocollors. De duocollors zijn: roze/paars, donkerblauw/lichtgroen, rood/wit). De kleuren kunnen afwijken van uw outfit, houd hier rekening mee.